BMW M4 GTS Concept – Poze și detalii oficiale – Update Video

Update: BMW a publicat și primul clip video cu noul M4 GTS Concept. Prototipul constructorului german va fi prezentat într-un cadru internațional în timpul Salonului Auto de la Frankfurt.

————

14.08.2015

BMW a publicat o serie de fotografii și detalii cu noul M4 GTS Concept. Prototipul care prefigurează viitorul model de serie dedicat circuitului, va fi expus în fața publicului larg, în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, urmând ca mai apoi, să ajungă și în centrul expozițional de la Frankfurt, cu ocazia IAA 2015.

La nivel exterior, BMW M4 GTS Concept se laudă cu o caroserie vopsită în nuanța metalizată Frozen Dark Grey și, bineînțeles, prezintă și o serie de elemente în culoarea Acid Orange.

Tot la nivel exterior observăm o capotă din CFRP, prize de aer ceva mai mari, un splitter frontal, un eleron de dimensiuni generoase, stopuri OLED și jante de 19-/20 de inch din aliaj ușor.

bmw m4 gts concept(21)

Sub capotă, motorul de 3,0 litri TwinPower Turbo a fost echipat cu un sistem de injecție cu apă care promite performanțe sporite. Acesta sistem a fost detaliat cu ocazia prezentării lui M4 Coupe Safety Car.

Tot pentru a menține lucrurile la temperatura optimă, BMW M4 GTS Concept integrează o serie de radiatoare adiționale.

În plus, BMW anunță că M4 GTS Concept va beneficia și de o serie de tehnologii noi care își vor face apariția pe un viitor model de serie.

Adaugă un comentariu