BMW X7 Dark Shadow Edition, limitat la 500 de unități, este disponibil și în România

BMW a prezentat o ediție specială pentru X7, numită Dark Shadow, care se remarcă prin tonuri închise la culoare atât la exterior cât și în habitaclu.

Citește și:

VIDEO: Fiat Uno vs BMW Seria 5, sau cum a evoluat siguranța auto în 30 de ani

BMW prezintă ediția specială Golden Thunder pentru Seria 8

Cel mai rapid BMW M8 Competition din lume: Manhart MH8 800

La o lună de la prezentarea ediției speciale Golden Thunder pentru Seria 8, BMW încântă privirile cu o nouă ofertă, de data aceasta pentru X7: Dark Shadow. Ediția este limitată la 500 de unități și este disponibilă și în România. Sub capotă, BMW X7 Dark Shadow Edition poate primi oricare motorizare deja disponibilă în gama modelului: xDrive30d, M50d, xDrive40i și M50i.

Dar Shadow Edition se remarcă în primul rând prin culoarea metalizată BMW Individual Frozen Arctic Grey, disponibilă în premieră pe un model din gama X a lui BMW. Seria limitată primește și pachetul BMW Individual High Gloss Shadow Line, care aduce accente cromate la ramele geamurilor și pentru grila radiatorului. Jantele de 22 de inci cu finisaj Jet Black și design V-spoke fac parte completează pachetul exterior.

La interior, tonul sobru este păstrat prin tapițeria Merino BMW Individual cu cusături contranstante și prin plafonul cu Alcantara în culoarea Night Blue. Habitaclul primește și inserții Piano Black.

Adaugă un comentariu