Breitling a lansat un ceas special cu ocazia prezentării lui Bentley Continental Supersports

Nu mai este niciun secret faptul că Bentley și ceasornicarul elvețian Breitling au o colaborare de durată. Cel mai nou produs al elvețienilor se numește Bentley Supersports B55 și este un ceas gândit special pentru clienții proaspătului Bentley Continental Supersports, cel mai puternic model al constructorului britanic lansat până acum.

Ceasul gândit de Breitling are o carcasă din titan, limbi din fibră de carbon și două zone digitale. Cureaua este fabricată din cauciuc și este “brodată” cu accesorii roșii.

Citește și: Bentley lansează cel mai puternic model al său: Continental Supersports

Ceasul Bentley Supersports B55 oferă funcție de cronograf, tahimetru și poate cronometra performanța de pe circuit. Ceastul oferă funcțiile Chrono Rally și Regularity Rally, tehnologii pe care le folosești în funcție de competiția în care ești angrenat.

Așa cum era de așteptat, ceasul lanst de Breitling poate fi conectat la telefonul mobil cu ajutorul unei aplicații speciale. Astfel, posesorul poate salva diverse informații sau poate controla funcțiile ceasului. Conform oficialilor elvețieni, doar 500 de astfel de exemplare vor fi produse, iar prețul nu a fost anunțat.