Ai un buget de 3.500 de euro? Uite ce mașini SH îți poți cumpăra chiar acum din România!

Continuăm seria articolelor cu mașini second-hand la prețuri avantajoase. Astăzi am alcătuit o listă de autoturisme ieftine pe care ți le poți permite cu un buget de 3.500 de euro.

Și de această dată am avut mai mulți factori în vedere pentru a alcătui o listă finală. Toate autoturismele second-hand prezentate se află în stare tehnică bună, iar toate, mai puțin unul (VW Up!), beneficiază de aer condiționat. Majoritatea mașinilor prezentate au dimensiuni reduse, ceea ce le face potrivite pentru utilizarea urbană. De asemenea, pot fi ideale ca primul autoturism pentru un șofer începător.

Unele mașini prezentate dispun de norma de poluare Euro 5, în timp ce rulajele variază între 78.000 și 189.400 de kilometri. Cea mai veche mașină din listă este din 2007, iar cea mai nouă este din 2014. După cum puteți vedea în continuare, alegerea unei masini second-hand decente este posibilă chiar și cu un buget modest de 3.500 de euro.

 

1. Dacia Logan din 2011: 2.600 de euro  – link anunț

Experiența ne spune că nu vei greș dacă alegi o Dacia Logan pentru a circula pe drumurile din România. Se mulează perfect pe nevoile oricărui român. Este un autoturism spațios, dispune de loc suficient pentru cinci persoane și pentru bagajele lor.

De asemenea, vehiculul autohton este cunoscut pentru fiabilitatea bună și pentru costul redus al mentenanței, dar și al pieselor care se găsesc la fiecare colț de stradă.

Acest exemplar este un Logan facelift produs în 2011. Instrumentarul său indică un rulaj de 189.400 de kilometri, dar nu trebuie să vă temeți, deoarece sub capotă găsim bine-cunoscutul motor diesel 1.5 dCi cu 75 CP. Norma de poluare este Euro 5.

Proprietarul ne anunță că distribuția a fost schimbată recent (la 164.510 km) și că autoturismul nu mai necesită alte investiții în viitorul apropiat. De asemenea, prețul de 2.600 de euro este negociabil.

 

2. Suzuki Swift din 2009: 3.200 de euro  – link anunț

Această japoneză de clasă mică a ieșit pe poarta uzinei din Esztergom, Ungaria în 2009. Modelul este un Suzuki Swift din a doua generație. Mulți utilizatori ai modelului sunt de părere că această versiune a fost cea mai reușită.

Aspectul exterior este inconfundabil, în timp ce interiorul, deși nepretențios, dispune de materiale asamblate cu simț de răspundere. În același timp, Swift se remarcă prin experiența de condus, având un șasiu bine pus la punct.

Mașina din anunț a parcurs 132.000 de kilometri până în prezent și dispune de un motor diesel de 1,3 litri. Proprietarul specifică în anunț că prețul include și un set de roți cu anvelope de iarnă.

 

3. Ford Transit Connect din 2010: 3.200 de euro – link anunț

Iată că am găsit o ofertă care poate fi de folos pentru micile firme de curierat sau pentru cei care își doresc mai mult spațiu atunci când vizitează magazinele de bricolaj.

Din fotografiile anunțului, putem vedea că această dubiță Ford Transit Connect nu a avut o viață tipică pentru un astfel de vehicul. Deși bordul indică un rulaj de 181.000 de kilometri, zona de încărcare a vehicului comercial arată ca nouă.

Actualul proprietar ne indică faptul că mașina a fost importată recent, iar ca dotări dispune de sistemele ABS, ESP, geamuri electrice, închidere centralizată, radio CD, aer condiționat și proiectoare de ceață.

 

4. Volkswagen Up! Din 2014: 3.399 de euro – link anunț

Înainte de a citi mai multe despre această mașina, trebuie să știți că are un mare neajuns, respectiv lipsa aerului condiționat. Chiar și așa, culoarea albă a caroseriei se va dovedi folositoare în timpul zilelor caniculare.

În orice caz, micul Up! se află la un preț greu de refuzat. Vânzătorul stabilit în Constanța este dispus să renunțe la autoturismul din clasa mini contra unei sume de 3.399 de euro. Este un preț excelent pentru un vehicul VW produs în 2014 cu doar 78.000 de kilometri la bord. De asemenea, proprietarul deține un istoric service complet.

Sub capota mașinii identificăm un motor aspirat pe benzină cu o capacitate cilindrică de un litru. Puterea maxima este de doar 60 CP, dar dacă este să ne raportăm la dimensiunile mașinii și la consumul redus de combustibil, se va dovedi ideal pentru utilizarea urbană.

 

5. Volvo C30 din 2008: 3.490 de euro  – link anunț

De acum trecem la mașini mai exotice. În esență, Volvo C30 a concurat pentru o perioadă alături de VW Scirocco în segmentul compactelor sportive cu hayon. C30 a fost produs doar într-o configurație cu trei uși.

Autoturismul este fabricat în 2008 și se află într-o stare optică excepțională. Sub capotă identificăm un motor diesel de 1,6 litri de origine Ford. Lista dotărilor este generoasă, vehiculul dispunând, printre altele, de senzori de parcare, senzori de ploaie și de climatizare automată.

În același timp, rulajul de 188.000 de kilometri este garantat de dealer. Din păcate, câinele din fotografii nu vine la pachet cu mașina.

 

6. Alfa Romeo 159 din 2008: 3.490 de euro – link anunț

Fanii Alfa Romeo din România vor fi încântați de existența acestei oferte. Acest 159 Sportwagon se află în stare tehnică și optică bună și poate fi achiziționat contra unei sume negociabile de 3.490 de euro. Respectivul dealer oferă și o garanție de șase luni în limita unui parcurs de 10.000 de kilometri.

Exemplarul prezentat a ieșit pe poarta fabricii în 2009 și a fost utilizat în Italia. Beneficiază de un propulsor diesel de 1,9 litri cu 120 CP. Ca dotări, putem aminti sistemul de navigație, pilotul automat și climatizarea dublă.

 

7. Mini Cooper din 2007: 3.500 de euro – link anunț

Acest Mini Cooper din generația R56 își caută un nou proprietar care să îi aprecieze calitățile de go-kart'. Sub capota sa identificăm un propulsor aspirat pe benzină cu 120 CP. Rulajul indicat de instrumentarul excentric de bord este de 180.000 de kilometri.

Din fotografiile anunțului în care putem vedea în zare stațiunea Rânca și o parte a drumului 67C (Transalpina), mașina pare să fie păstrată în stare excelentă. Mai mult de atât, primul proprietar a bifat o bună parte din lista de opționale la momentul configurării.

Micul autoturism beneficiază de jante cu diametrul de 17 inchi, lumini ambientale și de un interior îmbrăcat parțial în piele de culoare roșie. De asemenea, verificarea tehnică periodică a fost efectuată recent. Prețul de 3.500 de euro este negociabil.

 

8. Lancia Delta din 2009: 3.500 de euro – link anunț

Ultima generație Lancia Delta a fost produsă între 2008 și 2014 pe platforma Fiat C. Excentricul vehicul avea ca țintă segmentul vehiculelor de lux din clasa compactă.

Din anunț aflăm că exemplarul nostru are un rulaj de doar 87.000 de kilometri și că a avut un singur proprietar. De asemenea, mașina a fost cumpărată din România și dispune de faruri automate, senzori de parcare, etc. Prețul este de 3.500 de euro, iar autoturismul poate fi văzut în Timișoara.

Adaugă un comentariu