Cântecul de lebădă al lui Rolls-Royce Phantom se numește Zenith

Rolls-Royce a anunțat că actuala generație a lui Phantom se pregătește să părăsească scena auto. Așa cum își stă bine oricărui constructor cu ștaif, modelul va primi o versiune de adio.

Botezată Zenith, aceasta va fi produsă în 50 de unități și va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ediția de adio va fi disponibilă pe versiunile de caroserie Coupe și Drophead Coupe și va fi limtiată la 50 de exemplare.

Conform oficialilor britanici, actualul Rolls-Royce Phantom va ieși de pe linia de asamblare în luna noiembrie a acestui an. Versiunea Zenith a lui Phantom va aduce în mâinile clienților tot ce are Rolls-Royce mai bun, plus o serie de surprize. După cum este și normal, Phantom Zenith va integra și o serie de elemente menite să-ți reamintească tot timpul că te afli într-o ediție cu totul și cu totul specială.

Cât despre viitoarea generație Phantom, aceasta va avea la bază o nouă platformă și ar trebui să debuteze în 2017. Designul va fi și el reînnoit, iar versiunea coupe, dar și cea decapotabilă nu vor mai vedea lumina zilei.

Adaugă un comentariu