Caravana Mercedes-EQ 2023 a vizitat și Maramureșului!

Este știut deja că în fiecare an, cele mai noi modele de la Mercedes-EQ pornesc în Caravanele naționale menite să ofere experiențe memorabile pasionaților acestei mărci.

Așa s-a întâmplat și anul acesta când 30 de zile de eveniment au fost marcate în perioada 24 Aprilie – 05 Iulie 2023, în 19 orașe: București-Ilfov, Ploiești, Constanța, Galați, Bacău, Iași, Suceava, Baia Mare, Târgu Mureș, Brașov, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timișoara și Deva.

În luna mai Caravana a ajuns în Maramureș unde dealerul băimărean ATP Motors face posibile aceste super aventuri on-road. La start au fost nu mai puțin de 10 (zece) autoturisme 100% electrice din gama Mercedes-EQ – EQA, EQB, EQE, EQS limuzină, EQS SUV, EQV – fiecare cu echipaj complet.

Nu a fost o competiție ci fiecare echipaj a avut ocazia să ajungă în fiecare model disponibil, să-l descopere și să se familiarizeze cu extraordinarul potențial al autoturismelor electrice. Trase-ul a debutat cu un circuit urban pentru ca apoi Caravana să se lanseze prin Pasul Gutin, spre Sighetu Maramației.

Returul a fost ales pe pitorescul traseul alternativ, Cavnic – Baia Mare, astfel încât participanții au putut evalua capacitatea de reîncărcare a bateriilor în funcție de condițiile de drum sau de modul de conducere.

Modelele Mercedes-EQ oferă o experiență a condusului ce poate convinge că într-o lume pragmatică și dinamică, gama Mercedes-EQ ridică la superlativ conexiunea mașinilor electrice cu o nouă dimensiune a simțurilor în estetică, facilități tehnice, dar și lux progresist.

ATP Motors, de peste 15 ani pe piața auto, este una din diviziile de business ale ATP Group. În prezent activează cu centre autorizate de vânzare și service Mercedes-Benz în Baia Mare și în Oradea, respectiv cu centru autorizat service Mercedes-Benz în localitatea Sânnicoară din județul Cluj.

ATP Motors
Telefon 0362 805 695
E-mail [email protected]
Web
www.atp-motors.com/mercedes-benz/

Adaugă un comentariu