Cel mai iubit model Dacia sărbătorește un număr rotund! Duster la 500.000 de unități

Cel mai bine vândut SUV din România a împlinit o cifră impresionantă, pe care uzina de la Mioveni a anunțat-o recent. 

Citește și:

Iată cum arată Dacia Duster Papamobil

În primele 5 luni Dacia a produs peste 123.000 de unități Duster

La doi ani după prezentarea sa oficială, a doua generație Dacia Duster pare că se află în plin avânt, cucerind piața locală ci impresionând prin cifrele de vânzări principalele piețe europene. Faptul că Duster a ajuns la 500.000 de unități produse nu este neapărat o surpriză, ci mai degrabă un memento al succesului modelului autohton.

Unitatea cu numărul 500.000 este echipată cu motor de 1,3 litri supraalimentat, cu 150 de cai-putere, îmbrăcat în culoarea Rouge Fusion. Destinația acestuia este Franța, cea mai importantă piață pentru producătorul autohton, una pe care Dacia a depășit, în cursul anului trecut, până și Volkswagen în cifrele de vânzări.

„Succesul, în orice domeniu, se bazează pe oameni competenți, serioși și responsabili. Așa este și la Dacia. Duster este un model emblematic din gama Dacia produsă la Mioveni la care contribuie toate echipele Grupului Renault România, cărora le mulțumesc’, a declarat Miguel Oliver-Boquera, director executiv al uzinei Mioveni, unde în prezent este asamblat Duster.

Adaugă un comentariu