Chevrolet Camaro ZL1 are 640 CP și o cutie automată cu 10 rapoarte

Chevrolet a lansat versiunea 2017 a lui Camaro ZL1. Dezvoltat pentru a excela în cadrul tuturor capitolelor, modelul producătorului american integrează acum un look mult mai agresiv și promite performanțe de invidiat.

Zona frontală este dominată de grila masivă, de prizele de aer generoase și de blocurile optice cu design modern. Pragurile laterale sunt și ele dezvoltate pentru un plus de sportivitate, iar în partea posterioară observăm un eleron supradimensionat. La final, amintim de jantele speciale de 20 de inchi încălțate cu penuri Goodyear Eagle F1 Supercar.

Citește și: Chevrolet Camaro – Imagini și detalii oficiale

Interiorul lui Camaro ZL1 vine cu scaune sport Recaro, cu un volan teșit în zona inferioară și cu o mulțime de badge-uri ZL1 presărate prin habitaclu.

2017 Chevrolet Camaro ZL1

Citește și: Chevrolet Camaro Cabrio – Poze și detalii oficiale

Sub capota lui Chevrolet Camaro ZL1 se află motorul V8 LT4 de 6,2 litri care produce aproximativ 640 CP și 870 Nm. În standard, motorul este cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase rapoarte, însă opțional clienții pot alege noua transmisie automată cu 10 rapoarte. Tot din punct de vedere tehnic, Camaro ZL1 vine cu suspensia Magnetic Ride, cu un diferențial cu alunecare limitată controlat electronic și cu un sistem de frânare semnat Brembo. De asemenea, trebuie să amintim și de sistemul special de control al tracțiunii, dar și de funcția de Launch Control.

Adaugă un comentariu