Chevrolet Camaro Cabrio – Poze și detalii oficiale

Deși a trecut doar o lună de la prezentarea noii generații Chevrolet Camaro, oficialii de peste Ocean au publicat primele imagini și informații cu versiunea decapotabilă a muscle car-ului. Programată pentru debut la începutul anului 2016, Camaro Cabrio vine cu o masă mai mică cu 90 de kilograme comparativ cu versiunea anterioară.

Pafonul textil a primit o serie de îmbunătățiri considerabile, iar operarea lui poate fi făcută până la viteze de 30 mph (48 km/h).

Așa cum era de așteptat, gama de motorizări va fi preluată de pe coupe-ul din care derivă. Astfel, sub capotă vom putea opta pentru trei motorizări diferite.

chevrolet camaro cabrio (3)

Versiunea entry-level este reprezentată de un motor de 2,0 litri care produce 275 CP și 400 Nm. Alături de cutia manuală cu șase rapoarte, modelul american poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde.

Cel de-al doilea propulsor disponibil este un V6 de 3,6 litri care dezvoltă 335 CP și 385 Nm. Ultimul, dar nu cel din urmă este un V8 de 6,2 litri care poate produce 455 CP și 617 Nm.

Via | WCF

Adaugă un comentariu