Christoph Waltz fuge de Crăciun într-un video semnat de BMW

După ce Christoph Waltz, câştigător al premiului Oscar, a jucat un rol central în premiera mondială de design a BMW iX, acum este protagonistul principal al noulului film BMW de Crăciun. În film, el îl intâlnește pe Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW. Aceştia sunt susţinuţi de Alex Hirschi, cunoscută drept Supercar Blondie, de celebrul designer Alexa Chung şi de Kai Langer, directorul de design al BMW i, care apar şi ei în clip.

Parteneriatul lui Christoph Waltz cu BMW Group a fost iniţiat de Oliver Zipse. Compania cooperează cu pionieri de avangardă din ecologie, ştiinţe sociale, modă, sport, muzică, film şi alte discipline culturale. Obiectivul este de a crea o înţelegere mai profundă a nevoilor, dorinţelor şi tendinţelor viitorului. Zipse l-a invitat pe actor să intre în dialog critic cu designerii, dezvoltatorii de tehnologie şi experţii în strategie de la BMW Group.

Filmul BMW de Crăciun începe la München. Este după-amiază târziu la sediul BMW, un BMW 3.0 CS clasic se apropie. Conducătorul iese şi vedem cine este: Christoph Waltz.

El este în drum spre o întâlnire cu Oliver Zipse şi către BMW iX. Există o confuzie la recepţie. După ce Waltz şi-a înregistrat întâlnirea cu Oliver Zipse, i se spune că este invitat la petrecerea de Crăciun. Un membru al personalului, cu o pălărie de Crăciun, trebuie să-l conducă acolo. Wlatz îngheaţă. Este preludiul unei evadări amuzante în care Christoph Waltz este preocupat doar de un singur lucru: să evite tot ce are legătură cu Crăciunul. Ceea ce nu se dovedeşte a fi atât de uşor.

Waltz îşi croieşte drum prin BMW Welt, când aude pe altcineva. În filmul de Crăciun apar încă doi invitaţi celebri: Kai Langer, şeful departamentului de design BMW i, şi designerul de modă Alexa Chung. Bucuria de a-i vedea dispare rapid când află că aceşti doi sunt şi ei în drum spre petrecerea de Crăciun a BMW.

În timp ce caută o cale de ieşire, actorul întâlneşte o altă faţă cunoscută. Alex Hirschi, alias Supercar Blondie, stă lângă un model BMW ascuns. Ea este pe cale să dezvăluie automobilul când Waltz dă buzna în cadru. Supercar Blondie se plânge cu voce tare, dar până atunci Waltz a dispărut deja de pe scenă.

Christoph Waltz fuge, se furişează într-o altă cameră crezând că în sfârşit este în siguranţă. Se întoarce – şi se trezeşte chiar în mijlocul petrecerii de Crăciun a BMW. Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, se apropie de el şi ciocnesc paharele. Actorul se relaxează. Cum se termină aventura este dezvăluit la sfârşitul clipului. Vă putem spune doar atât: este vorba şi despre un BMW iX.

Urmăreşte întregul film BMW Christmas aici:

Adaugă un comentariu