Citroen C4 Cactus Rip Curl Edition este gata pentru Geneva

Citroen și-a unit forțele cu specialiștii din cadrul companiei Rip Curl și au dat naștere unei ediții speciale a modelului C4 Cactus. Versiunea dedicată celor care iubesc sporturile nautice va fi expusă în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

La nivel exterior, Citroen C4 Cactus Rip Curl Edition prezintă o serie de elemente grafice pe caroserie, carcase pentru oglinzi vopsite în alb, protecții noi și jante de 17 inchi încălțate cu pneuri Goodyear Vector 4Seasons.

Pentru că avem în față un model dedicat nonconformiștilor, Citroen pune la dispoziție cinci culori diferite pentru caroserie: Aden Red, Aluminum Grey, Mother-of-Pearl White, Obsidian Black și Olive Brown. De asemenea, producătorul francez spune că în viitorul apropiat, pe lista de opționale va fi introdusă și nuanța Baltic Blue.

2016 citroen c4 cactus rip curl edition (13)

La interior, Citroen C4 Cactus Rip Curl Edition prezintă scaune tapițate în nuanța Mica Grey, accente portocalii și covorașe personalizate. De asemenea, clienții se vor bucura de clasicul sistem de infotainment al companiei, dar și de un plafon panoramic.

Sub caoptă, Citroen pune la dispoziție motoarele Puretech 110 S&S și BlueHDi 110. Ambele unități vor fi puse în valoare cu ajutorul unei transmisii manuale.

Citroen C4 Cactus Rip Curl Edition va ajunge pe piață în prima jumătate a anului curent, iar prețul va fi anunțat înainte de lansare.

Adaugă un comentariu