Citroen C4 Picasso și Grand C4 Picasso primesc un facelift binemeritat

A doua generație a lui Citroen C4 Picasso a reușit să adune în cei aproximativ trei ani de viață peste 300.000 de comenzi. Iar asta este destul de bine judecând după faptul că toată lumea vrea SUV-uri și crossovere.

Începând din această vară, Citroen a pregătit o surpriză pentru fanii monovolumelor. C4 Picasso și Grand C4 Picasso primesc un facelift binemeritat. La nivel estetic, monovolum producătorului francez integrează noi stopuri, jante cu design nou cu un diametru de 17 inchi, o capotă în 2 nuanțe (C4 Picasso), o arcadă argintie pentru capota lui Grand C4 Picasso și trei culori de caroserie noi.

„Pentru noi, noul C4 Picasso reprezintă o reuşită exemplară a know-how-ului Citroen. În plus, faţă de stilul său unic, modern și dinamic, acesta oferă un nivel incomparabil de confort. Prin arhitectura şi platforma sa EMP2, aduce automobiliştilor un spaţiu amplu, modularitate si calităţi on-road care sporesc satisfacţia tuturor pasagerilor. Astăzi, o echipăm cu un set nou de tehnologii utile care simplifică viaţa de zi cu zi şi îmbunătăţeşte siguranţa rutieră. Noul C4 Picasso are tot ce-i trebuie pentru a deveni un lider pe piaţa europeană’, a declarat Linda Jackson, directorul general al Citroen.

Interiorul se face remarcat prin noul ecran de 12 inchi care ține locul instrumentarului de bord și prin display-ul tactil de 7 inchi. Acesta din urmă facilitează comunicarea dintre pasageri și sistemul de infotainment. În dreptul tehnologiilor de ultimă oră amintim de sistemul de recunoaștere a semnelor de circulație, sistemul cruise control adaptiv cu funcție de oprire, Lande Departure, sistemul de monitorizare a unghiului mort și sistemul de atenționare a conducătorului auto.

La toate acestea adăugăm și introducerea motorului PureTech 130 S&S EAT6.

Adaugă un comentariu