CNRD 2016 – Echipajul Simone Tempestini – Carmen Poenaru se impune în Raliul Aradului 2016

Raliul Aradului a reprezentat cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri 2016, prima etapă pe macadam de până acum și prima etapă din Tour European Rally. Echipajul format din Simone Tempestini și Carmen Poenaru a terminat pe prima poziție. Simone a reușit să se impună în toate probele speciale de la Arad care au contat pentru campionatul intern.

Pe locul secund al clasamentului de etapă a terminat echipajul Dan Gîrtofan – Tudor Mârza, în timp ce pe trei s-a clasat Gergo Szabo – Karloy Borbely. După cum deja știți, de anul acesta, campionatul intern are și o probă de tip Power Stage care aduce o serie de puncte suplimentare pentru primii trei. În Power Stage-ul de la Arad s-a impus Simone Tempestini (3 puncte), urmat de aceiași Gîrtofan (2 puncte) și Szabo (1 punct).

raliul aradului 2016

La 2 roți motrice am avut parte de o surpriză majoră. Raul Badiu la volanul unei Dacia Logan a reușit să câștige clasa. Pe locul doi a terminat Adrian Teslovan, iar pe trei a încheiat Radu Necula. Totodată, Badiu se impune la Clasa 9 și la Cupa Dacia.

Clasa 2 este adjudecată de Simone Tempestini, pilotul NRA fiind urmat de Gîrtofan și de Szabo. La Clasa 3 s-a impus Edwin Keleti, urmat de Rareș Tomiță și de Florin Crișan.

Clasa 5 a fost câștigată de Adrian Teslovan, la Clasa 11 s-a impus Thomas Abraham, iar la Clasa 12 a câștigat Dănuț Budai.

Foto : Vlad Găureanu

Adaugă un comentariu