Compania Ferrari chemată în instanță pentru că nu a vrut să-i vândă un LaFerrari Spider unui colecționar

Deși Ferrari nu a prezentat oficial noul LaFerrari Spider, clienții s-au înghesuit să trimită avansul pentru modelul italian. Și cum Ferrari își selectează atent clienții, au existat și cazuri în care cecurile au fost refuzate.

Exact așa s-a întâmplat și în cazul lui Preston B. Henn. Omul de afaceri din Fort Lauderdale, Florida a făcut o cerere pentru modelul LaFerrari Spider, însă a primit un răspuns negativ. Omul nostru a mers și mai departe și i-a scris lui Sergio Marchionne. În același plic cu scrisoarea, Henn a pus și un cec pe care era trecută suma de 1 milion de dolari. Dar nici de data aceasta americanul nu a avut noroc.

Citește și: Primele imagini oficiale cu Ferrari LaFerrari Spider

Supărat că nu poate cumpăra noul LaFerrari Spider, Henn a mers în instanță. El spune că este un iubitor al mărcii de mai bine de 60 de ani și că deține o colecție impresionantă de modele Ferrari. O parte dintre acestea sunt expuse în magazinul pe care îl deține. Printre exemplarele puse la loc de cinste se află și un 275 GTB C Speciale cu numărul de șasiu 6885.

În plus, Henn spune că a aflat din diverse surse că el nu ar fi demn să dețină un LaFerrari Spider.

În aceste condiții, singura opțiune a fost să meargă în instanță. Americanul cere și daune morale de peste 75.000 de dolari. Rămâne de văzut cum vor reacționa oficialii Ferrari.

Via | Autoweek

Adaugă un comentariu