Conceptul BMW 2002 Hommage devine „Turbomeister” la Pebble Beach

Continuând celebrarea celor 100 de ani de existență, BMW a prezentat în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach conceptul 2002 Hommage Turbomesiter.

Conceptul în sine nu este nou, fiind prezentat anul acesta și la Villa d`Este și aduce un tribut legendarului model BMW 2002 turbo din 1973. Însă în timp ce la prestigiosul concurs de pe malul lacului Como mașina a fost vopsită într-un bleu deschis, exemplarul prezentat la Pebble Beach este mult mai extrovertit.

BMW-Hommage-Concept-8

În primul rând, vopseaua exterioară este acum de un portocaliu aprins, iar jantele de 20 de inchi au spițele în două culori – auriu și argintiu. Zona superioară a caroseriei este vopsită în negru, iar pe lateral poartă inscripțiile Turbomeister, pe lângă cea „turbo’ în oglindă de pe spoilerul frontal. Cu aceste decorațiuni ăi detalii, conceptul 2002 Hommage chiar are un aspect de mașină de competiții veritabilă.

BMW-Hommage-Concept-5

Dincolo de schimbarea de culoare și inscripții, modelul prezentat la Pebble Beach este identic cu cel de la Villa d`Este. Asta înseamnă că are aceeași față „de rechin’, cu grilă dublă supradimensionată și dispersoare aurii în jurul blocurilor optice, care reproduc farurile cu lumină galbenă ale mașinilor de curse din trecut.

 

 

Adaugă un comentariu