Cum pornești un Pagani Huayra rămas fără baterie? Îi dai curent de la BMW X6M! (VIDEO)

Bateria rămâne baterie, indiferent dacă mașina ta este un model de buget sau un supercar de câteva milioane de dolari, precum acest Pagani Huayra albastru.

Mai mult, mașinile exotice sunt mai predispuse la pene de curent pentru că sunt conduse rar, iar motoarele lor de mare cilindree au nevoie de un amperaj pe măsură pentru a fi pornite. Acesta este și cazul acestui Huayra, care a participat la o expoziție din Statele Unite. Aparent, supercarul italian a rămas fără curent de pornire, așa că posesorul său nu a avut de ales și a căutat cabluri de pornire și o mașină donatoare, cu ajutorul cărora să resusciteze motorul.

Salvarea a venit de la un șofer de BMW X6, care a fost onorat să-și împartă curentul din baterie cu un Pagani. La scurt timp după conectarea cablurilor, motorul V12 biturbo de origine AMG a pornit, spre deliciul celor prezenți.

Totuși, pentru a nu a mai ajunge în situații penibile în viitor, posesorul superbului Pagani ar face bine să înlocuiască nenorocita aia de baterie. Urgent.

Adaugă un comentariu