Dacia Duster a primit toată atenția celor de la Prior Design și arată demențial!

Probabil că Dacia Duster nu este primul model care îți vine în minte atunci când te gândești la tuning. Chiar și așa, nemții de la Prior Design propun un wide body kit care îți va transforma complet mașina.

Interesant este că acesta nu este doar un exercițiu de design sau doar un vehicul unicat. Oricine își poate comanda chiar acum acest wide body kit pentru Dacia Duster pentru “doar” 2.999 de euro. Poate că sună mult, dar în lumea tuningului exclusivist, acesta este un real chilipir. În cei 2.999 de euro intră întreg pachetul destinat părții inferioare a caroseriei: bară față, bară spate cu difuzor, praguri, iar dacă îți dorești și spoilerul de pe hayon, vei mai avea de achitat încă 299 de euro.

Putem spune că partea din spate impresionează și mai mult în această randare mulțumită evacuării “sănătoase” cu două ieșiri. Din păcate, aceasta nu este inclusă. La fel este și situația în cazul jantelor, suspensiei sport sau a roll cage-ului. Evident, piesele kit-ului sunt livrate nevopsite, așa că îți poți lăsa imaginația să zburde în cazul nuanței sau nuanțelor în care ai de gând să îți vopsești mașina.

Kit-ul Prior Design este realizat din fibră de sticlă și dintr-un material numit Dura-Flex. Astfel, piesele sunt ușor de fabricat, dar și de instalat pe mașină. Și dacă erați curioși, kit-ul se potrivește și pe modelele Duster care au primit recentul facelift. Pe lângă acestea, toate modelele din 2018 și până acum sunt și ele compatibile cu wide body-ul.

Să vedem ce s-ar putea afla sub capota unui model care primește un astfel de tratament exterior. Pentru modelele care dispun de propulsorul 1.3 TCe cu 150 CP, există deja multiple soluții de chip tuning care ridică puterea și cuplul motorului cu până la 40 CP, respectiv 68 Nm. Nu e rău pentru un device plug and play care este controlat prin intermediul unei aplicații de pe smartphone.

Adaugă un comentariu