Dr. Dieter Zetsche nu exclude posibilitatea lansării unui crossover smart

Așa cum afirmam și în alte prezentări anterioare, segmentul crossover și SUV este în plină expansiune, iar fiecare producător vrea să muște din această bucată importantă.

Aflat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, Dr. Dieter Zetsche, șeful Daimler a declarat într-un interviu acordat colegilor de la AutoExpress că un crossover sub logoul smart nu trebuie exclus.

Ideea lansării unui corssover smart nu este la prima strigare, nemții cochetând cu această idee în urmă cu mai bine de zece ani. Primul proiect care viza un astfel de produs a fost scos din ecuație în 2005.

În cazul în care vom vedea un crossover sub sigla smart, acesta va avea la bază modelul ForFour. Din păcate, oficialul Daimler a indicat faptul că în viitorul apropiat cu sigurnață nu vom face cunoștință cu un astfel de produs. Pentru moment, toate resursele deținute sunt direcționate către obținerea unui nou succes cu ForTwo și ForFour, iar mai apoi se va trece la dezvoltarea unor versiuni electrice ale modelelor menționate mai sus. În plus, încă nu există arhitectura care să facă posibilă un astfel de model.

Sursa | AutoExpress

Adaugă un comentariu