E o navă spațială sau o mașină? Ce a făcut un ucrainean dintr-un Moskvich 2715 | FOTO

Vecinii din Ucraina nu sunt doar foarte agresivi în trafic, ci și plini de imaginație. Cel puțin, asta demonstrează Grigorii Avetisian, cel care a transformat un Moskvich 2715 într-un automobil care valorează acum 100.000 de dolari.

11 ani a muncit Grigorii Avetisian, originar din Odessa, la mașina cu pricina în care a investit nu mai puțin de 100.000 de dolari. Rezultatul este însă unul deosebit și bărbatul este mândru să conducă o astfel de mașină.

În urmă cu ani buni, Grigorii a cumpărat un Moskvich 2715 cu 6.000 de dolari pe care l-a folosit inițial la transportul alimentelor. Apoi, i-a venit ideea să-l modifice. Acesta a înlocuit părțile din metal ruginite cu oțel inoxidabil, dar și roțile, motorul, tapițeria și farurile, părți ce au fost înlocuite cu altele mai performante și, evident, mai arătoase.

moskvich-004

Pe capota mașinii stă simbolul Federației Ruse, întrucât proprietarul este un mare fan al președintelui Vladimir Putin. “Chiar i-aș face mașina cadou”, a recunoscut cu sinceritate Grigorii Avetisian.

Vezi AICI MAȘINA!

Foto: segodnya.ua

Articole similare