EuroNCAP – 5 stele pe linie pentru Tiguan, Ateca și Giulia

EuroNCAP a publicat un nou set de rezultate pentru trei modele de interes. Organizația independentă a adus în prim-plan noile Volkswagen Tiguan, SEAT Ateca și Alfa Romeo Giulia. Toate cele trei modele s-au descurcat remarcabil și au obținut califictivul maxim pe care EuroNCAP îl poate acorda.

Volkswagen Tiguan a obținut un procent de 96% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84% pentru protecția copiilor, 72% pentru protecția pietonilor și 68% în dreptul sistemelor de siguranță.

Test EuroNCAP – Volkswagen Tiguan

SEAT Ateca s-a descurcat la fel de bine, însă procentele au fost ceva mai mici. Astfel pentru protecția pasagerilor aduți, Ateca a primit 93%, pentru protecția copiilor a primit 84%, iar pentru protecția pietonilor, 71%. Sistemele de siguranță disponibile i-au adus lui Ateca un procentaj de 60%.

Test EuroNCAP – SEAT Ateca

Alfa Romeo Giulia este ultimul model de pe această listă a EuroNCAP. Italianul s-a descurcat remarcabil și a primit 98% pentru protecția pasagerilor adulți, 81% pentru protecția copiilor, 69% pentru proecția pietonilor și 60% pentru sistemele de siguranță disponibile.

Test EuroNCAP – Alfa Romeo Giulia

Sursa | EuroNCAP

Adaugă un comentariu