Facelift pentru auto-bild.ro – experiență de navigare mai plăcută, galerie foto simplificată, poze mari, conținut video ușor accesibil

Auto-bild.ro, site-ul celei mai vândute reviste auto din România și cel mai important brand multimedia din România destinat pasionaților de automobile, s-a relansat într-o nouă formă grafică care pune accent pe imagini şi pe informaţia de calitate. Încă din home page, noul www.auto-bild.ro îşi invită vizitatorii să „răsfoiască’ prin galeriile sale foto, cu imagini mari, clare, care surprind detaliile esenţiale. Am pus accentul pe experiența de navigare a celor care ne citesc, printr-un format mult mai curat și mai coerent.

 

Informaţiile din cadrul Auto-bild.ro sunt grupate în categorii precum: ştiri, saloane auto, teste, second hand, utile, motorsport, quiz, top, video şi mărci auto. Cu un portofoliul impresionant de imagini din domeniul auto-moto, site-ul oferă vizitatorilor acces la galeriile foto. Aici navigarea se poate face fie cu ajutorul săgeţilor, fie prin intermediul unui slider care dă posibilitatea celor interesaţi să previzualizeze fotografiile şi să acceseze direct imaginea dorită din cadrul galeriei respective.

 screen-shot-2016-12-01-at-15-26-09

Widget-uri noi pentru utilizatorii pasionați de mașini

Una dintre noutățile din cadrul variantei relansate a Auto-bild.ro, care contribuie la o experiență de navigare mai dinamică și mai utilă, este folosirea widget-urilor pentru două categorii importante de informații: mărci auto și caută mașina.

Wigdet-ul dedicate mărcilor auto oferă utilizatorului acces rapid la cele mai importante articole despre marcile preferata, indiferent că este vorba despre știri, prezentări, teste sau teste comparative.

Widget-ul Caută mașina dă vizitatorilor posibilitatea de a căuta modele specifice, accesând arhiva cu autoturisme noi sau second-hand. Componenta informativă este foarte importantă, cei care accesează acest widget putând afla specificațiile mașinilor noi, opiniile jurnaliștilor auto-bild.ro în urma drive testelor efectuate, motivele pentru care este recomandat sau nu să cumperi un anumit model second hand și multe alte informații utile și practice despre mașina care îi interesează.

Auto Bild România– cea mai interactivă comunitate de cititori pasionați de mașini, din print şi online

Revista Auto-Bild este lider în vânzări, cu o medie de 5.748 exemplare/ediție* și o audiență de 54.000 de cititori/ ediție. Versiunea sa online, Auto-bild.ro a fost accesat, în medie, de 420.000 clienti unici și a înregistrat aproximativ 1milion de afisări lunar**.

Auto-Bild a strâns în jurul său o comunitate formată din cititori cu vârsta medie de 36 de ani, activi profesional, care locuiesc într-un oraș mare și sunt principali aducători de venit în familie, având un salariu peste nivelul mediu. Majoritatea dintre ei este interesată de subiecte precum:

  • evoluția pieței auto și informațiile care îl pot ajuta în procesul de decizie privind achiziția/ înlocuirea mașinii
  • întreținerea mașinii și bugetul alocat pentru aceasta
  • noutățile în materie de design auto și evenimentele din domeniu.

* BRAT, aprilie – iunie 2016

** SATI, octombrie 2016

    Andrei says:

    Era si cazul…chiar voiam să vă zic la un moment dat că ați rămas cam în urma cu site-ul. În orice caz…arată mult mai bine acum 🙂 felicitari

Adaugă un comentariu