Faceți cunoștință cu noua generație Honda CR-V

Cea de-a șasea generație a SUV-ului Honda a ieșit la lumină. Noul CR-V va fi disponibil inițial pe piața din Statele Unite unde va fi oferit atât cu motoare termice, cât și cu propulsoare hibride.

Designul noii Honda CR-V este adus la zi prin implementarea noului stil al gamei. Partea frontală vine cu o grilă de mari dimensiuni și cu faruri LED ceva mai înguste. În esență, modelul primește un look mai rafinat, iar versiunile superioare primesc inserții cromate în zona aceasta. În ceea ce privește posteriorul, designerii au umblat la semnătura luminoasă a stopurilor, în timp ce evacările dreptunghiulare aduc o tușă de sportivitate.

Noul SUV de clasă medie poate fi echipat acum cu jante de până la 19 inchi. A șasea generație CR-V a crescut cu 68 de milimetri față de precedentul model, iar dimensiunile exterioare ceva mai generoase aduc un plus de spațiu și la interior. Aici găsim elemente comune cu modelele HR-V și Civic, ambele lansate recent în gama Honda.

Pe lângă instrumentarul semidigital cu ecran de 7 inchi, modelele CR-V mai primesc acces la aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto fără a fi nevoie de un cablu. Pe partea de multimedia, proprietarii se vor bucura de existența unui sistem audio premium semnat de Bose care vine cu 12 incinte acustice.

La momentul lansării pe piața din America de Nord, SUV-ul nipon va fi disponibil în echiparea de bază cu un motor turbo pe benzină de 1,5 litri cu 190 de cai-putere. Versiunea hibridă aduce un motor aspirat de doi litri care funcționează în ciclu Atkinson. Împreună cu motorul electric, sistemul dezvoltă un total de 204 CP și 335 Nm. Ambele motorizări sunt disponibile aici alături de o transmisie inteligentă cu variație continuă.

Așa cum a fost cazul și pentru Honda Civic, ne putem aștepta ca noua generație CR-V să ajungă în Europa la circa 6 luni – 1 an distanță.

Adaugă un comentariu