Faceti cunostinta cu noul SEAT Leon ST 4DRIVE

SEAT a lansat noul Leon ST 4DRIVE, versiunea cu tractiune integrala a noului break spaniol.

Noul membru al familiei Leon dispune de un sistem de tractiune integrala dezvoltat de Haldex, capabil sa ofere control pe orice tip de suprafata, iar daca mai adaugam sportivitatea declarata si eficienta sporita, avem un campion in tot ceea ce presupune versatilitatea.

Noul sistem dezvoltat de Haldex, lucreaza in tandem cu diferentialul blocabil electronic XDS pentru a oferi performante sporite, pe orice tip de suprafata si in orice conditii.

 

Gama de motorizari oferita pe noul SEAT Leon ST 4DRIVE

SEAT va oferi pe noul Leon ST 4DRIVE doua motoare diesel. Primul dintre acesta este agregatul de 1.6 litri TDI capabil sa ofere 105 CP. Oficialii spanioli ne anunta ca alaturi de cutia de viteze manuala cu sase rapoarte, noul membru al familiei Leon va consuma 4.5 litri la 100 de kilometri cu emisii de CO2 de 119 grame per kilometru. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 12 secunde, iar viteza maxima se opreste in dreptul 187 km/h.

Cel de-al doilea motor disponibil pe SEAT Leon ST 4DRIVE va fi cel de 2.0 litri TDI. Acesta ofera 150 CP si ajuta modelul spaniol sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 8.7 secunde. In compania cutiei de viteze manuale cu sase rapoarte, consumul mediu de carburant anuntat de producator se cifreaza la 4.8 litri la suta de kilometri.

 

 

Adaugă un comentariu