Fiat Freemont Cross – Poze si detalii oficiale

Fiat a publicat o galerie foto completa si detalii noi cu proaspatul Freemont Cross. Modelul italian vine cu un look mult mai barbatesc ce emana putere chiar si pe drumuri accidentate.

La nivel estetic, noul Fiat Freemont Cross dispune de o serie de accesorii vopsite in negru, de cateva protectii suplimentare si de un nou set de jante in cinci spite cu un diametru de 19 inch.

La interior, clientii viitorului Fiat Freemont Cross vor beneficia de un ecran tactil de 8.4 inch care integreaza si sistemul de navigatie. De asemenea, modelul italian dispune de DVD player, de un slot pentru carduri SD, de conectivitate prin Bluetooth si de un sistem audio Alpine Premium.

Fiat-Freemont-Cross-53

Citeste si: Fiat Panda Cross – Versiunea masculina a italianului de oras

Tot laacest capitol, clientii vor avea la dispozitie oglinzi electrice si incalzite, sase airbag-uri, suporturi iluminate pentru pahare si tehnologia Keyless Enter’n Go.

Sub capota, Fiat Freemont Cross va sosi alaturi de motorul diesel MultiJet II de 2,0 litri. Acesta va fi disponibil in versiunea de 140 CP si in cea de 170 de cai. Varianta mai potenta va putea fi echipata fie cu o transmisie manuala cu sase rapoarte, fie cu o cutie automata, tot cu sase trepte.

Adaugă un comentariu