Flying Huntsman 105 Pick Up – Detalii cu viitorul proiect Kahn Design

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Kahn Design a prezentat proiectul Flying Huntsman 6×6, un concept care venea să se dueleze cu Mercedes-Benz G63 AMG 6×6. După acest proiect a urmat un Land Rover Defender Pick-Up, iar astăzi, oficialii tunerului britanic ne anunță că vin cu un alt concept de pick-up.

Botezat Flying Huntsman 105 Pick Up acesta are la bază un Defender 90 și va fi expus în cadrul The Great British Land Rover Show, eveniment care se va desfășura pe 26 aprilie.

La exterior, Flying Huntsman 105 Pick Up integrază o capotă ventilată, aripi mai late, trepte pentru accesul în cabină, jante de 18 inch Defend 1945 Retro și o nuanță specială pentru caroserie. În plus, modelul britanic este mai lung cu 400 de milimetri pentru un look și mai extrem.

Deși nu avem imagini cu interiorul, Kahn Design spune că Flying Huntsman 105 Pick Up va avea scaune sport, un volan special și pedale din aluminiu. Sub capotă se va afla un motor de 2,2 litri diesel, însă puterea acestuia încă nu a fost comunicată de britanici.

Cu detalii complete vom reveni după prezentarea de duminică.

Adaugă un comentariu