Ford EcoSport Active debutează cu o superofertă de preț

Ford a prezentat noul EcoSport Active, al cărui preț pornește în România de la 21.100 de euro. Luat prin Rabla, este cu mult mai accesibil.

Citește și:

Ford Puma ST, disponibil în România. Iată prețurile!

Ford şi-a revizuit estimarea de la pierdere anuală la profit

Ford nu mai oferă Mondeo cu propulsoare pe benzină. Acestea pot fi comandate doar în sisteme hibrid

Ford Mustang oferă ediția specială Mach 1 și în Europa. Are 460 CP

Ford EcoSport Active este oficial aici, SUV-ul compact produs la Craiova alăturându-se familiei Active, reprezentată până acum de Fiesta Active și de Focus Active.

La fel ca și frații săi, EcoSport Active primește, pe lângă dotările estetice, și îmbunătățiri la șasiu și direcție, promițând astfel un grad mai ridicat de tracțiune — dispune și de un diferențial electronic cu alunecare limitată pentru asta. Și garda la sol este mai înaltă în cazul lui EcoSport Active, însă Ford nu menționează cu cât. Cel mai apropiat exemplu aici ar fi Fiesta Active, care a fost înălțată cu 2 centimetri.

Ca motorizări, EcoSport Active este disponibil doar cu unitatea EcoBoost de 1 litru, cu 125 de cai-putere și cutie manuală cu șase trepte, care trimite resursele către puntea față.

Ca dotări, EcoSport Active este apropiat de echipare ST Line: jante de 17 inci, faruri și lumini de zi cu LED, aer condiționat automat, oglinzi electrice cu degivrare, geamuri electrice, pilot automat și sistem de infotainment SYNC cu ecran tactic de 8 inci.

Prețul de listă al lui Ford EcoSport Active este, în România, de 21.100 de euro. Însă la achiziția prin programul Rabla, dealerii Ford plusează cu o reducere de preț considerabilă, astfel că prin oferta de lansare EcoSport Active ajunge la 15.250 de euro.

Adaugă un comentariu

Articole similare