Ford Puma ST, disponibil în România. Iată prețurile!

Cea mai puternică mașină produsă în România poate fi comandată de acum și la noi în țară. Prețurile pornesc de la aproape 30.000 €.

Citește și:

Ford şi-a revizuit estimarea de la pierdere anuală la profit

Ford nu mai oferă Mondeo cu propulsoare pe benzină. Acestea pot fi comandate doar în sisteme hibrid

Ford Mustang oferă ediția specială Mach 1 și în Europa. Are 460 CP

Ford a publicat lista de prețuri pentru Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului produs la noi în țară, la Craiova. În România, Puma ST este disponibil în două versiuni de echipare: de bază și ST2.

Indiferent de alegerea făcută, Puma ST promite 200 de cai-putere și 320 de Newtoni-metru proveniți dintr-un EcoBoost de 1,5 litri, cu trei cilindri, capabil să propulseze mașina de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Resursele sunt trimise către puntea față printr-o cutie manuală cu șase rapoarte.

În cazul versiunii de bază — Puma ST —, prețurile pornesc de la 29.050 €. În pachet sunt incluse la exterior, pe lângă kit-ul ST, și jantele de 19 inch, oglinzile electrice cu degivrare, senzorii de parcare față și spate, evacuarea cu două terminații, plafonul de culoarea neagră. La interior clienții vor primi sistemul multimedia SYNC 3 cu ecran de 8 inch, parbriz încălzit, scaune sport cu încălzire,  tapițerie mixtă, aer condiționat manual și volan îmbrăcat în piele.

Cei care doresc mai mult se pot orienta către lista de opționale, unde vor găsi culoarea exterioară Mean Green (1.250 €) și două pachete de dotări: unul de performanță și celălalt de asistență. Pachetul de performanță costă 1.000 de euro și include diferențialul cu alunecare limitată, Launch Control și martor luminos la schimbarea de treaptă. Pachetul de asistență (1.400 €) vine cu sistem de asistență la pre-coliziune, sistem pentru monitorizarea unghiului mort, Cross Traffic Alert, Active Braking, pilot automat adaptiv, Evasive Steering, sistem de asistență la parcare și cameră video pentru marșarier.

Adaugă un comentariu