Ford Mustang oferă ediția specială Mach 1 și în Europa. Are 460 CP

Dacă tânjeai după puterea promisă de Bullitt și nu l-ai mai prins, Ford îți oferă un alt Mustang special, tot cu accente de nostalgie: Mach 1.

Citește și:

Focar de Covid-19 la fabrica Ford de la Craiova

Un Jeep Wrangler a rămas blocat în munți, Ford s-a oferit să-l salveze (VIDEO)

Ford Puma ST este cea mai performantă mașină construită în România

Cele mai cool utilitare Ford Transit ajung și în România. Iată cu ce se laudă

Ford a anunțat că va aduce Mustang Mach 1 și în Europa; ediția specială a debutat în această vară în America de Nord. Această versiune de echipare face trimitere, atât prin nume cât și prin elementele stilistice, ediția Mach 1 care a fost oferită pe prima generație a pony car-ului american, în anii ’70.

Și, la fel de important: Mach 1 este oferit cu mai multă putere. Acesta adoptă ansamblul propulsor oferit și pe Bullitt: V8-ul cu 460 de cai-putere și 560 de Newtoni-metru. Ford nu a făcut încă publice cifrele de performanță ale lui Mach 1, însă aici putem să aruncăm o privire la Bullitt, până una-alta: 0-100 km/h în 4,6 secunde și o viteză maximă de 250 km/h. Resursele sunt trimise punții spate printr-o transmisie manuală Tremec cu șase rapoarte; opțional este disponibilă și cutia automată cu 10 rapoarte.

Pe lângă elementele estetice și V8-ul mai potent, Ford Mustang Mach 1 se mândrește și cu o suspensie îmbunătățită, cu bare anti-ruliu și amortizoare revizuite și cu o direcție asistată electric mai precisă.

Încă nu este menționat prețul de achiziție în Europa al lui Mach 1, însă cu siguranță va rămâne una dintre cele mai accesibile modalități de a intra în posesia unei mașini sport cu motor V8.

Adaugă un comentariu