Un Jeep Wrangler a rămas blocat în munți, Ford s-a oferit să-l salveze (VIDEO)

Un posesor de Jeep Wrangler s-a aventurat un pic mai mult decât îi permite fizica și a rămas blocat în vârf de munte. Ford a văzut în asta o oportunitate.

Citește și:

Noul Ford Bronco debutează ca rivalul direct al lui Jeep Wrangler

Jeep Renegade – Pui de Wrangler pentru oraș

Jeep Gladiator: Fratele pick-up al lui Wrangler se prezintă!

Dacă te gândești la Jeep Wrangler, te gândești automat și la off-road, pentru că #itsajeepthing. Cu toate că este foarte capabil să ajungă acolo unde alte mașini nu reușesc, există, totuși, și limite peste care nici măcar Wrangler nu poate să treacă. Cum ar fi un traseu de biciclete de pe creasta unui munte din California.

Cum a ajuns acel Jeep acolo nu știm, însă bănuim că are de-a face cu un exces de zel din partea proprietarului, Ricky Barba. Însă The Drive a aflat, chiar de la ghinonistul proprietar, că Ford l-a contactat pentru a-i oferi o mașină mână de ajutor. Cu toate că în momentul în care lumea a găsit Wranglerul abandonat nu știa cine îl deține, reprezentanții Ford au intrat în contact cu poliția locală și au făcut rost de numărul de telefon al proprietarului.

Ford i-a propus lui Barba să-i recupereze mașina de acolo, pe gratis, cu o singură condiție: să documenteze video operațiunea. După cum vă puteți da seama din imagini — și din clipul de mai jos —, poziția Wranglerului este una foarte delicată, așa că cel mai sigur mod de a recupera mașina de acolo ar fi fost un elicopter, ceea ce Ford a și propus, de altfel. Reprezentanții Ford nu au menționat nici măcar o dată, în discuțiile cu Barba, de Bronco, însă e suficient să știi că Wrangler și Bronco sunt cei mai de seamă rivali în segment ca să înțelegi că salvarea acestui Wrangler ar fi fost, de fapt, o oportunitate de promovare a noului off-roader de la Ford.

Între timp, grupul de pasionați Jalados 4×4 a intrat pe fir și s-a implicat în salvarea acelui Wrangler. Nu a fost nevoie de elicopter. Și nici de Bronco. Doar de oameni vrednici și de alte Jeep-uri Wrangler, așa cum ne arată clipul de mai jos. Ford l-a contactat pe Barba și l-a felicitat pentru misiunea de salvare încununată de succes. Asta nu înseamnă că rivalitatea Wrangler-Bronco se încheie aici.

Adaugă un comentariu