Ford F-150 Raptor SuperCrew – Poze și detalii oficiale cu pick-upul hardcore

Ford a expus în cadrul Salonului Auto de la Detroit versiunea facelift a lui Fusion (Mondeo), dar și o versiune hardcore a lui F-150.

Botezat Ford F-150 Raptor SuperCrew, modelul expus de Ovalul Albastru este o versiune cu cabină dublă a modelului similar, prezentat în 2014, tot la Detroit.

Ford F-150 Raptor SuperCrew integrează acum o serie de protecții suplimentare pentru caroserie, un look mult mai masculin și un set de jante de 17 inchi încălțate cu pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2. Și dacă toate acestea nu reușesc să vă trezească interesul pentru o plimbare în off-road, atunci motorul ascuns sub capota lui Ford F-150 Raptor SuperCrew ar trebui să o facă.

Vorbim despre un V6 EcoBoost de 3.5 litri capabil să producă peste 410 CP și aproximativ 590 Nm. Pentru ca lucrurile să funcționeze corect, Ford a optat pentru o cutie de viteze automată cu 10 rapoarte și pentru un sistem de tracțiune integrală.

All-New 2017 Ford F-150 Raptor SuperCab

Acesta din urmă folosește sistemul Terrain Management care propune șase moduri de rulare diferite: Normal, Street, Weather (pentru condiții meteo dificile – ploaie, ninsoare), Mud and Sand (pentru suprafețe de rulare acoperite cu noroi sau nisip), Baja și Rock (pentru suprafețe acoperite de bolovani). Iar pentru ca toate aceste lucruri să aibă loc în condiții ideale, Ovalul Albastru folosește și un set de suspensii Fox Racing Shox.