Ford Ka+ – Poze, detalii, preț

Ford a lansat astăzi noul Ka+, un model care se laudă cu o ofertă de spațiu bună, cu un consum excelent și cu o dinamică plăcută.

„Ford are o îndelungată tradiţie în a oferi autoturisme de mici dimensiuni la preţuri avatajoase ,care sunt practice, economice şi plăcute de condus. KA+ continuă această tradiţie, oferind o valoare importanta unui autoturism compact ce este caracterizat de o dinamică a şofatului agilă şi de un interior confortabil, cu cel mai mare spaţiu în zona capului pentru pasagerii din faţă şi spaţiu pentru picioare pentru pasagerii din spate în clasa din care face parte’, a declarat Jim Farley, oficial Ford.

2017 ford ka+ (8)

În România, noul Ford Ka+ va fi disponibil începând cu luna septembrie a anului curent, iar primele livrări vor fi făcute la finele lui 2016. Prețul de pornire este de 9.990 de euro cu TVA. Ka+ este mai mic decât Fiesta, însă este cu 29 de mm mai înalt, iar interiorul a fost optimizat pentru a oferi suficient spațiu pentru cinci pasageri.

Portbagajul lui Ka+ măsoară 270 de litri, plierea banchetei se face în sistemul 60/40, iar la interior, clienții se pot bucura de alte 21 de spații de depozitare.

2017 ford ka+ (11)

Gama de motorizări Ford Ka+

Ford Ka+ poate fi echipat cu motorul de 1,2 litri disponibil în versiunile de putere de 70 CP și 85 CP și poate fi cuplat la o cutie manuală cu cinci rapoarte.

    DORA says:

    Caut sa configurez un FORD K+ la 3 usi cutie automata, poate ma ajuta cineva cu adresa cu preturi

Adaugă un comentariu