Ford Vignale Mondeo – Poze și detalii oficiale cu versiunea de producție

În urmă cu doi, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Ford a expus conceptul Vignale, un prototip care avea la bază noua generație a lui Mondeo și care prefigura un nivel de echipare de top.

Astăzi, oficialii Ford au prezentat într-un cadru restrâns versiunea de producție a lui Vignale Mondeo. Conform oficialilor companiei, noul produs al Ovalului Albastru a fost dezvoltat de centrul din Valencia, Spania.

Ford Vignale Mondeo va fi disponibil în versiunea cu patru uși și în cea break și va integra pentru prima dată în Europa tehnologia Active Noise Cancellation, care utilizează trei microfoane integrate la nivelul habitaclului.

Pentru confortul pasagerilor din față, Ford aduce scaunele Multi-Contour care integrează și funcția de masaj botezată Active Motion.

FordVignale_Mondeo_Wagon_03

Ford Vignale Mondeo – Exterior

La nivel exterior, Ford Vignale Mondeo dispune de o grilă a radiatorului cu design hexagonal, de numeroase accesorii cromate și de un nou finisaj pregătit pentru montanți. Tot la exterior vedem jantele de 18 inchi cu design special.

În dreptul capitolului sisteme de asistare a șoferului, Vignale Mondeo vine cu Traffic Sign Recognition, cu faruri cu tehnologie Dynamic LED și cu asistent la parcare. Acesta din urmă poate face garări cu spatele, dar și parcări laterale.

Sistemul de infotainment pus la dispoziție în noul Vignale Mondeo este SYNC 2, iar sistemul audio cu 12 difuzoare completează partea de entertainment.

 

Ford Vignale Mondeo – Motorizări

Noul Ford Vignale Mondeo va fi oferit doar în compania celor mai puternice motorizări din gamă. Fanii unităților pe benzină vor putea opta pentru motorul de 2,0 litri EcoBoost în versiunile de 203 CP și 240 CP, care pot fi echipate cu transmisia automată cu șase rapoarte.

Unitatea de 2,0 litri TDCi de 180 CP va fi oferită cu o cutie manuală cu șase rapoarte sau cu cea PowerShift. În plus, Ford va pune la dispoziție și sistemul de tracțiune integrală iAWD.

De asemenea, Ford va veni și cu motorul de 2,0 litri bi-turbo de 210 CP și 450 Nm. Fanii versiunilor eco pot opta pentru versiunea hibridă de 187 CP.

Lista de pre-comenzi pentru noul Ford Vignale Mondeo se va deschide începând cu luna mai.