Formula 1 2017 – Cum arată noile monoposturi ale echipelor angrenate în Marele Circ

Sezonul 2017 de Formula 1 se apropie de debut. Testele au început în Barcelona, iar constructorii au prezentat noile monoposturi.

Mercedes-AMG Petronas

Mercedes W08 este numele noului monopost al echipei campionă. Acesta iese în evidență printr-un nas ceva mai îngust și prin aripi mai late. Motorul folosit de Mercedes a suferit și el transformări serioase, iar acest lucru ar trebui să le dea și mai mult de gândit concurenților.

Red Bull Racing

Red Bull Racing a venit cu un nou monopost pentru sezonul 2017. Denumit RB13, acesta folosește o carcasă nouă pentru motor, un nas ceva mai lăsat și, sperăm, performanțe mult mai bune. Așa cum era de așteptat, echipa a doua a grupului Red Bull, Toro Rosso, a venit și ea cu un nou monopost. Acesta se distinge printr-o culoare albastră mai deschisă.

Scuderia Ferrari

Ferrari nu a pierdut vremea în pauza dintre sezoane și a pregătit un monopost modificat destul de mult. În primul rând vedem o aripă sub forma literei T care a fost poziționată deasupra carcasei motorului. Aceeași soluție a fost adoptată și de Mercedes-AMG Petronas. Scuderia speră să spargă ghinioanele și să aibă un 2017 mult, mult mai bun decât sezonul trecut.

Force India

Force India, echipa clasată pe locul 4 în 2016 a adus păstrat culorile tradiționale. Aripa fața a fost coborâtă și mai mult, aripa spate a fost și ea revizuită, iar carcasa motorului este nouă. Force India va miza în 2017 pe serviciile lui Sergio Perez și ale lui Esteban Ocon.

Williams

FW40 este numele monopostului pregătit de Williams pentru sezonul 2017. În cockpit se vor afla Felipe Massa și Lance Stroll. Williams a fost prima echipa care a prezentat noul monopost.

McLaren-Honda

McLaren Honda speră la un sezon și mai bun. Noul monopost al britanicilor se face remarcat, în special, prin noile culori afișate. Avem o mașină în care culoare portocalie este la putere. Fanii au vrut un monopost în această culoare, iar acum îl au. Fernando Alonso va face echipa cu Stoffel Vandoorne după retragerea lui Button.

Sauber

Sauber a venit și ea cu un monopost nou. După cum probabil ați intuit, vedem aceleași modificări ale aripilor și a carcasei motorului. Anul acesta, Sauber va miza pe serviciile lui Marcus Ericsson și Pascal Wehrlein.

Renault

Nico Hulkenberg şi Jolyon Palmer vor pilota în sezonul 2017 noul monopost Renault. Francezii mizează pe aceeași temă de negru și galben, iar noutățile sunt aceleași pe care deja le-am văzut pe toate monoposturile prezentate (aripi mai late și o coadă de rechin pentru carcasa motorului).

Adaugă un comentariu