Fostul director general BBC spune că demiterea lui Clarkson a fost devastatoare pentru postul de televiziune britanic

Mark Thompson, fostul director general BBC, a ieșit la rampă cu o serie de declarații interesante cu privire la plecarea lui Jeremy Clarkson din televizunea britanică. Disputa dintre prezentator și producător a fost una prostească, iar Clarkson trebuia adus cumva pe pământ.

Dar demiterea lui nu era una dintre opțiuni pentru BBC. Televiziunea britanică nu își permitea să piardă un astfel de show, iar versiunea noua nu a avut efectul scontat. În tot acest timp, Clarkson și-a chemat colegii în Amazon și a continuat să își îmbunătățească prezența în fața fanilor.

Citește și: Jeremy Clarkson a publicat lista cu cele 10 mașini care l-au impresionat în ultimul an

Între timp, Chris Evans și noul format Top Gear nu s-au ridicat la așteptările fanilor, iar BBC a avut doar de pierdut. Televiziunea britanică pregătește un nou sezon Top Gear, iar Matt LeBlanc, Rory Reid, Chris Harris, Sabine Schmitz și Eddie Jordan se vor întoarce pe platourile de filmare din septembrie.

Citește și: Top Gear continuă cu actuala distribuție. Vom avea și sezonul 24

Tot în aceeași perioadă este programat și debutul The Grand Tour, emisiunea pe care Clarkson a reușit să o dezvolte în cadrul Amazon.

Via | Motor1

Adaugă un comentariu