Genesis New York, conceptul care prefigurează un rival pentru triada germană

Acum câteva zile vă anunțam că Genesis, brandul de lux al celor de la Hyundai, a lansat un scurt teaser video cu conceptul New York (inspirată alegere). Ei bine, cu ocazia salonului auto omonim, Genesis a prezentat, în “carne și oase” noul prototip.

Versiunea de producție ar urma să poarte denumirea de G70 și va concura în clasa medie cu BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes-Benz Clasa C.

După cum era normal, conceptul, dar și viitorul model de producție au fost inspirate de fratele mai mare Genesis G90. Și cam atât, pentru că interiorul vine din viitor. Un ecran 4K cu o diagonală de 21 de inchi dezvoltat de LG și înglobat într-o ramă de aluminiu devine centrul de recreere din Genesis New York Concept.

Citește și: Genesis G90L este mai lung decât un Mercedes-Maybach Clasa S

genesis new york concept (13)

De asemenea, prototipul are o configurație doar cu patru locuri, versiunea de serie urmând să renunțe la scaunele spate și să adopte o banchetă clasică.

Citește și: Genesis pregătește un rival pentru Seria 3

Sub capota lui Genesis New York se află un motor de 2,0 litri și un propulsor electric. În total, sistemul de propulsie generează 245 CP și 352 Nm. Resursele sunt puse în valoare cu o cutie automată cu opt rapoarte.

Adaugă un comentariu