Geneva 2017: Hyundai i30 Wagon a fost prezentat oficial

Hyundai a expus noua generație i30 Wagon în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Break-ul producătorului asiatic promite un portbagaj de 602 litri, dar la nevoie acesta poate fi extins până la 1.650 de litri.

“Cu noul i30 Wagon introducem o nouă versiune de caroserie în gamă care oferă eleganță și versatilitate pentru toată lumea”, au declarat oficialii Hyundai.

“Noua generație i30 Wagon folosește același limbaj de design și preia identitatea Hyundai. Linia generală îi oferă lui i30 Wagon un aspect de coupe”, a completat Thomas Burkle, designer șef Hyundai.

În ceea ce privește gama de motorizări, aceasta va fi preluată integral de pe hatchback-ul din care derivă. În aceste condiții, Hyundai i30 Wagon va putea fi comandat cu motorul de 1,0 litri de 120 CP și cu cel de 1,4 litri de 140 CP. Cei care preferă dieselul au la dispoziție motorizarea 1.6 CRDi care va fi oferită în trei versiuni de putere (95 CP, 110 CP, 136 CP). Unitățile vor putea fi cuplate fie la o cutie de viteză manuală cu șase trepte, fie la una automată cu șapte rapoarte.

Hyundai i30 Wagon – Prezentare

Adaugă un comentariu