Geneva 2017: Mercedes-AMG GT Concept are un sistem de propulsie hibrid de peste 800 CP

Anul acesta, AMG celebrează 50 de ani de la înființare, iar nemții s-au gândit să pregătească o sărbătoare pentru toată lumea. Cum așa? Prin lansarea conceptului AMG GT în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care astăzi și-a deschis porțile pentru jurnaliști.

Sub capota lui Mercedes-AMG GT Concept se află un sistem de propulsie hibrid alcătuit dintr-un V8 biturbo de 4,0 litri și un motor electric. În total, ansamblul hibrid produce 600 kW, echivalentul a 818 CP. Totodată, Mercedes-AMG GT Concept este și primul produs care primește logo-ul EQ Power+. În ceea ce privește performanțele, nemții au anunțat doar faptul că AMG GT Concept poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3,0 secunde.

Noul Mercedes-AMG GT Concept integrează o aerodinamică activă și lumini de zi și stopuri cu tehnologie “Nano Active Fibre Technology”. Conform oficialilor germani, AMG GT Concept va ajunge și în producția de serie, însă nu există o dată clară de lansare.

Și pentru a pune cireașa pe tort, nemții ne-au anunțat că în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vom vedea un hypercar derivat din monopostul de Formula 1.

Mercedes-AMG GT Concept – Prezentare

Adaugă un comentariu