Geneva 2017: Standul Opel încântă publicul cu noile Insignia și Crossland X

Geneva 2017: Standul Opel încântă publicul cu noile Insignia și Crossland X

Opel a prezentat la Geneva noua Insignia, în versiunile de caroserie Grand Sport și Sports Tourer, dar și SUV-ul de clasă mică Crossland X, care își face cu această ocazie prima apariție publică.

Iată principalele noutăți anunțate în cadrul conferinței de presă:

  • Cea de-a doua generație a modelului de clasă medie Insignia este gata de debut: noile versiuni Grand Sport și Sports Tourer domină standul Opel
  • Funcționalitate extinsă pentru sistemul OnStar: asistentul personal poate face și rezervări ale camerelor de hotel sau poate căuta locuri de parcare
  • Personalizare extinsă: noul program Opel Exclusive oferă o paletă nelimitată de culori exterioare
  • Un nou crossover incitant în clasa mică: Opel Crossland X își face prima apariție în public
  • 7 mașini în 2017: Ofensiva Opel continuă în acest an prin lansarea a șapte noi modele.

Opel Insignia se prezintă într-o formă de zile mari. Cu o siluetă deopotrivă elegantă și dinamică, noul model este bazat pe o arhitectură revoluționară, care îi conferă atât un interior spațios și polivalent, cât și un comportament rutier cu înclinații sportive. Nu lipsesc nici tehnologiile revoluționare, Insignia putând fi echipată cu farurile Opel IntelliLux cu tehnologie matrix LED, cât și cu un sistem de tracțiune integrală cu funcție de torque vectoring sau cu un head-up display evoluat. Capota din aluminiu dispune de o funcție activă de protejare a pietonilor în caz de accident, iar sistemele de infotainment promit o conectivitate de top cu telefoanele mobile prin interfețele Apple CarPlay sau Android Auto.

Opel Insignia Grand Sport – Prezentare video


Tot la Geneva a fost prezentat și Crossland X, un model din segmentul B care îmbină caracterul unui SUV cu polivalența unui monovolum, punând accentul și pe latura lifestyle. Cu un volum al portbagajului de 520 de litri, crossoverul Opel impresionează și prin interiorul confortabil, cei doi ocupanți ai locurilor din față bucurându-se de scaune certificate AGR – unice în segment. Modularitatea habitaclului este garantată și de funcția de culisare a banchetei, care are o cursă longitudinală de 150 mm.

Opel Crossland X – Prezentare

Noul Crossland X este echipat cu tehnologii care fac viața la bord mai frumoasă, precum farurile full LED, un sistem head-up display și o cameră video panoramică cu funcție avansată de asistare a parcării. Nu lipsesc nici sistemele de asistență, SUV-ul Opel fiind dotat cu funcție de frânare autonomă în caz de impact iminent, recunoaștere a indicatoarelor rutiere, menținere activă a benzii de rulare și sistem de monitorizare a unghiului mort.

Gama Opel se va extinde suplimentar pe parcursul acestui an, în lunile următoare fiind programate să debuteze alte noi modele: Ampera-e, Insignia Country Tourer, Grandland X și noul Vivaro.

Adaugă un comentariu