Geneva LIVE 2017 – SEAT Ibiza în cadrul evenimentului elvețian

SEAT a prezentat la Geneva noua generație a modelului de clasă mică Ibiza. Acesta preia liniile de design pe care le-am tot văzut în cazul lui Leon, iar sub caroserie se ascunde platforma modulară MQB A0, aceeași arhitectură care stă la bază modelelor subcompacte din cadrul grupului Volkswagen.

Cea de-a cincea generație SEAT Ibiza promite dimensiuni îmbunătățite și mai mult spațiu dedicat pasagerilor. Modelul iberic are un ampatament mai mare cu 9,5 centimetri, iar de această valoare vor profita din plin pasagerii din spate. Portbagajul are și el un volum de 355 de litri, cu 63 de litri mai mult față de generația anterioară.

Pentru fanii versiunilor cu trei uși, SEAT are o veste proastă: Ibiza va miza doar pe varianta cu cinci portiere. Noua generație a modelului SEAT va fi oferit în patru niveluri de echipare: Reference, Style, FR și Xcellence.

Așa cum era de așteptat, SEAT Ibiza a făcut un pas în față în ceea ce privește sistemele de siguranță și de asistare a șoferului. Ibericii au montat un sistem de frânare automată de urgență, rulare autonomă în traficul aglomerat, cameră pentru mersul cu spatele și cruise control adaptiv.

Interiorul lui SEAT Ibiza este dominat de ecranul de 8 inchi al cărui sistem de infotainment este compatibil Apple CarPlay și Android Auto. Tot la interior, clienții se vor bucura de serviciile unui sistem audio semnat de Beats.

Pentru mai multe detalii despre motorizările pe care le oferă noul SEAT Ibiza, citește și acest articol.

Adaugă un comentariu