Grumpy Cat și Georgia May Jagger au lucrat pentru viitorul calendar Opel

Senzația internetului, Grumpy Cat și modelul Georgia May Jagger au lucrat împreună pentru realizarea viitorului calendar Opel. Tema de anul acesta se numește “Opel Wonderland of Dreams”, iar oficialii germani spun că vom avea parte de o călătorie specială alături de modele vechi, noi și viitoare.

În calendarul pregătit de Opel vom putea admira un exemplar Kapitan din 1956, mașina Opel cu numărul 2 milioane, un Diplomat sedan din anii ’70, dar și conceptul GT pe care l-am putut admira în 2016 în cadrul Salonului Auto de la Geneva. De asemenea, nemții s-au gândit și la prezent, motiv pentru care au condimentat calendarul cu Adam Rocks, Astra, Mokka X și Ampera-e.

Despre Grumpy Cat nu prea mai sunt multe de zis. Pisica are o pagină de Facebook cu aproximativ 9 milioane de fani, iar clipurile de pe canalul de Youtube au adunat zeci de milioane de vizualizări.

Georgia May Jagger, fiica lui Mick Jagger și a lui Jerry Hall, se bucură de un succes răsunător în ultima perioadă. Modelul a început să apară în foarte multe campanii, iar Opel nu s-a sfiit să apeleze la serviciile acesteia.

Adaugă un comentariu

Articole similare