Gumball 3000 – Bucureștenii au putut admira mașini în valoare de 40 de milioane de euro

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Piața Consituției a fost gazda unei parade automobilistice de excepţie. Concurenții Gumball 3000 au adus în parcarea din fața Casei Poporului mașini în valoare de peste 40 de milioane de euro.

Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Koenigsegg, Jaguar, Bentley, Rolls Royce – cu alte cuvinte: elita luxului și performanței din industria auto au stat, bine păzite, în centrul Capitalei.

Tradiția Gumball 3000

Organizat pentru prima dată în 1999, Gumball s-a născut din dorința fondatorului Maximillion Cooper de a pune cap la cap activitățile sale într-un eveniment de proporții. Așa se face că mari celebrități din umea sporturilor extreme, fashion și muzică și-au unit forțele și creativitatea pentru a crea o nouă mișcare. Exprimată sub forma unuei curse în care participă doar mașini de lux, Gumball 3000 a prins de la prima ediție.
Evenimentul a luat amploare de la an la an iar în decurs de un deceniu cele mai faimoase branduri, cei mai renumiți artiști, atleți și actori s-au asociat cu el.

gumball 3000 dublin bucuresti (3)

Anul acesta, startul Gumball 3000 s-a dat la Dublin, iar concurenții au treversat Europa, până la București, Capitala României, fiind ultimul punct.

Un concurent Gumball 3000 face cunoștință cu băieții de la semafoarele bucureștene

Sursa | Libertatea foto Gabriel Pătruţ

Adaugă un comentariu