Honda Jazz Hybrid este disponibil si in Romania

Honda Jazz Hybrid este disponibil din aceasta toamna si in Romania. Pretul pentru noul model nipon pleaca de la 14.190 de euro fara TVA, pentru echiparea superioara Elegance. Incepand cu luna octombrie acesta vine echipat cu anvelope de iarna cadou si poate fi gasit in reteaua dealerilor Honda.

Honda Jazz Hybrid promite flexibilitate, o multime de spatii de depozitare si un consum urban de doar 4,4 litri la 100 de kilometri. In plus, Jazz Hybrid se lauda cu scaunele Magic Seats si cu sistemele ECO Assist.

Honda Jazz Hybrid a fost prezentat in noul showroom Honda Nord, care a fost deschis in urma cu noua luni si este operat de Toyo Motors. In cadrul showroom-ului sunt comercializate automobile, motociclete, piese de schimb si accesorii. In plus, dealerul asigura si servicii de constatare rapida, diagnoza, intretinere, reparatii mecanice si electrice, tinichigerie-vopsitorie si ITP.

In afara noului Jazz Hybrid, Honda Trading Romania a mai anuntat ca in 2015 vor fi disponibile la vanzare patru modele noi. Vorbim despre Honda HR-V, Civic Type-R, Civic facelift si CR-V facelift. Noua gama de modele va primi si patru motorizari noi.

Aici vorbim despre diesel-ul de 1,6 litri si 160 CP (CR-V facelift), si desre trei unitati pe benzina. Aici avem motorul de 1,5 litri (HR-V), unitatea turbo de 2,0 litri (Civic Type-R) si cea de 1,3 litri (noul Jazz).

Adaugă un comentariu