Hyundai i10 facelift – Poze și detalii oficiale

Hyundai a publicat primele informații și detalii oficiale cu i10 facelift. Modelul va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care își va deschide porțile la finalul lunii septembrie.

Din punct de vedere estetic, i10 facelift vine cu un spoiler frontal ușor revizuit, cu lumini de zi cu LED și cu o grilă nouă. În zona posterioară se observă un spoiler modificat.

2016 hyundai i10 facelift (5)

Citește și: Primele imagini teaser cu viitorul Hyundai i30

Dacă până acum nu v-am impresionat, ați face bine să rămâneți cu noi pentru că i10 facelift vine cu câteva elemente noi interesante. Pentru început, producătorul sud-coreean va introduce pe modelul de oraș un sistem de infotainment care folosește un ecran tactil de 7 inchi. Sistemul multimedia este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

2016 hyundai i10 facelift (7)

Citește și: Hyundai va lansa o versiune de performanță pentru i30 (+Video)

În dreptul sistemelor de siguranță, Hyundai i10 facelift bifează sistemul de avertisment pentru coliziuni frontale și sistemul care te anunță dacă părăsești banda de mers.

Sub capotă vom regăsi motorul de 1,0 litri și 66 CP sau unitatea de 1,25 litri și 87 CP. În România este disponibilă doar unitatea de 1,0 litri.

Adaugă un comentariu

Articole similare