Hyundai Kona a fost surprins fără camuflaj. Cum va arăta rivalul coreean al lui Ford Ecosport?

Hyundai Kona, viitorul SUV de clasă mică al coreenilor, este așteptat să aibă premiera în această toamnă. Cu toate acestea, fotografii au reușit deja să surprindă primele cadre cu viitorul model, astfel că exteriorul lui Kona nu mai este un secret.

Prototipul Hyundai Kona a fost surprins în Lisabona, în timpul unei sesiuni de filmări. După cum am putut anticipa după ce Hyundai a publicat prima imagine-teaser, viitorul crossover va avea un design polarizant, cu faruri foarte înguste, parcă inspirate de Jeep Cherokee. Acestea sunt completate de o grilă generoase și agresive, în stilul casei coreene.

În partea din spate se remarcă acoperișul „flotant’, o temă foarte la modă astăzi în piața auto. Caroseria este vopsită în două tonuri, trădând ambiții de lifestyle pentru crossoverul Hyundai. Panourile de plastic din partea inferioară a caroseriei au menirea de a da un aspect ranforsat lui Kona.

Hyundai promite pentru Kona cel mai spațios interior din segment, iar micul SUV are nevoie de asta pentru a face față unei concurențe foarte puternice din partea unor modele consacrate, ca Nisan Juke, Ford Ecosport sau Renault Captur.

În ceea ce privește motorizările, cel mai probabil vedeta va fi unitatea 1.0 T-GDi de 100 CP. Aceasta va oferi performanțe mai mult decât suficiente pentru vocația pronunțat citadină a lui Hyundai Kona.

via | motorauthority.com

Adaugă un comentariu