Hyundai Seven vede lumina zilei la Salonul Auto de la Los Angeles

Noul concept Hyundai Seven prefigurează liniile de design, dar și inovațiile tehnologice pe care le va avea viitorul model electric SUV al brandului. A fost prezentat oficial în cadrul Salonul Auto de la Los Angeles.

Hyundai Seven este înrudit cu Kia EV9, iar ambele modele utilizează platforma E-GMP a grupului. Deocamdată nu au fost furnizate informații despre puterea sistemului, dar producătorul coreean ne-a informat asupra unei autonomii de 480 de kilometri. În același timp, conceptul dispune de o arhitectură de 350 V, fapt ce se traduce prin timpi scăzuți pentru încărcare (de la 10 la 80% în 20 de minute).

Liniile moderne ale mașinii ascund un habitaclu de tip lounge, iar platforma a permis mărirea ampatamentului la 3,2 metri. În ton cu interiorul sunt și tehnologiile prezente pe mașină. Aceasta a fost dezvoltată pentru a rula complet autonom.

Vopseaua utilizată este bio, iar interiorul se laudă cu o multitudine de materiale reciclate, din care amintim rășina bio și lemnul de bambus. De asemenea, tapițeria dispune de cupru, deoarece prezintă proprietăți antibacteriene.

Condițiile de ședere pot fi comparate cu un zbor la clasa întâi, iar interiorul dispune de un sistem complet de infotainment pentru pasageri, precum și de un mini-frigider. Dacă nu vrei să murdărești interiorul, poți sta liniștit, deoarece Hyundai Seven dispune de un compartiment dedicat pentru încălțăminte.

Cel mai probabil, versiunea de serie a conceptului nu va debuta mai devreme de 2024, dar va purta denumirea de Ioniq 7 și va fi vărful de lance al gamei dedicate vehiculelor electrice.

Adaugă un comentariu