Iată cum se face ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Sectorul 4. Vezi cât ai de plătit decă nu-ți mai găsești mașina

Primăria Sectorului 4 a stabilit procedura după care vor fi ridicate mașinile parcate neregulamentar. Conform documentului, operațiunile vor fi executate de către Biroul Ridicări Auto al Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4.

Regulamentul spune că înainte de a efectua ridicarea mașinii, Poliția Locală este obligată să contacteze telefonic proprietarul vehiculului prin consultarea unei baze de date. Există și o excepție: mașinile care blochează circulația transportului în comun sau drumurile de acces către instituții publice.

După ce proprietarul a fost contactat, acesta are la dispoziție 30 de minute pentru a se prezenta la mașină. În caz contrar, mașina va fi ridicată și va fi amplasată într-un loc special aflat pe Șoseaua Berceni. Tariful maxim pe care proprietarul îl va plăti va fi de 75 de lei pentru ridicare și alți 75 de lei pentru transport. Depozitarea este gratuită în primele 2 luni, iar perioada totală de depozitare nu poate depăși un an.

Vă reamintim că această procedură este valabilă doar pentru Sectorul 4.

Sursa | Agerpres

Adaugă un comentariu