Pentru modelul anului 2017, Mazda6 primește o serie de îmbunătățiri

Mazda a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru varianta 2017 a lui Mazda6. Modificările vor fi aplicate atât sedanului, cât și break-ului și constau în îmbunătățiri de ordin tehnic, dar și în restilizări discrete ale designului.

Asemeni lui Mazda3, versiunea 2017 a lui Mazda6 primește sistemul G-Vectoring Control, tehnologie care îmbunătățește tracțiunea în funcție de situație și promite mult mai multă precizie în mișcări. Mazda6 va oferi un habitaclu mult mai bine izolat: geamurile sunt mai groase, iar restul componentelor au fost antifonate mai bine. Tot la interior, clienții vor beneficia de o tapițerie din piele Nappa.

2017 mazda6 (11)

Volanul este cel pe care l-a primit și Mazda3 în urmă cu câteva săptămâni, iar Head-Up Displayul devine acum color. În dreptul sistemelor de asistență bifăm recunoașterea semnelor de circulație și avertizarea la depășirea benzii de mers.

2017 mazda6 (8)

În dreptul motorizărilor, doar propulsorul de 2,2 litri diesel sosește cu modificări. Acesta a primit tehnologia Precision DE Boost Control, Natural Sound Smoother și Natural Sound Frequency Control. Toate acestea pentru un zgomot redus și pentru o reacție îmbunătățită. Restul gamei de motorizări va rămâne la acelați stadiu.

Noua versiune a lui Mazda6 va fi disponibilă începând cu toamna acestui an.

Adaugă un comentariu