In aprilie, echipa Monster Garage alearga la Rosbk Series, Grecia sub culorile POKERSTARS

PokerStars, cel mai mare site de poker din lume, ii sponsorizeaza in sezonul 2013 al Dunlop Romanian Superbike (RoSBK) pe Alexandru Radu si George Negrea, membri intr-una dintre cele mai noi, dar si mai indraznete echipe din motociclismul românesc, Monsters Garage.

Recunoscut oficial ca sport al mintii, pokerul a devenit in ultimii ani o activitate din ce in ce mai populara in rândul sportivilor din diferite arii competitionale, permitându-le atingerea unui nou nivel de performanta. Competitiv, autentic si emotional – sunt cuvintele ce descriu cel mai bine ambele sporturi. Aceasta nu este prima data când compania se implica in sportul pe doua roti, PokerStars fiind sponsor oficial al uneia dintre cele mai apreciate si mai dificile curse de motociclism din lume, Isle of Man Senior Tourist Trophy,  inca din anul 2007.

Sponsorizarea pe care PokerStars o ofera celor doi piloti include costurile de participare la cursele RoSBK din 2013, cât si pe cele ale echipamentelor si dotarilor tehnice de care acestia vor avea nevoie pe durata competiilor.

“In 2012 am fost campion RoSBK la categoria Rookies 1000 cc, un titlul pe care mi l-am dorit foarte mult si pentru care am alergat intreg anul. Pentru 2013 imi doresc mai mult, un loc pe podium la categoria Superbike”, ne-a spus George Negrea.

PokerStars incurajeaza si sustine sportul in contextul in care performanta nu este posibila fara invatare continua, dedicare si profesionalism.

“Am avut sansa sa particip la curse, dar si sa fiu in mijlocul competitie la masa de poker. Sunt doua sporturi in care ai nevoie de o pregatire fizica si mentala speciala pentru a ramâne in joc si sa fii un sportiv responsabil”, spune Alex Radu.

Sprijinul oferit celor doi piloti se datoreaza implicarii constante a companiei PokerStars in zona sportiva. Doua dintre cele mai mari staruri ale sportului mondial, Rafa Nadal si Boris Becker, sunt in prezent, ambasadori ai cunoscutului brand.

 

 

Adaugă un comentariu