Infuzie de putere pentru Maserati Ghibli din partea Novitec Tridente

Novitec Tridente, divizia tunerului german care se ocupa de modificarea modelelor Maserati, a pregatit un kit de caroserie si un pachet de performanta pentru Ghibli.

La nivel estetic, Maserati Ghibli in viziunea Novitec Tridente vine cu jante de 22 de inch care pot fi vopsite in diverse nuante, cu spoilere imbunatatite si cu praguri laterale modificate. Pentru setul de jante si pentru elementele de caroserie, nemtii cer 7.100 de euro.

Partea interesanta abia acum soseste, intrucat, Novitec Tridente a pregatit cate un kit de performanta pentru fiecare motorizare oferita de italieni. Astfel, motorul diesel V6 de 3,0 litri si 6 cilindri dezvolta acum 322 CP, cu 47 CP mai mult fata de versiunea de serie si produce 680 Nm. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 5,6 secunde, cu 0,7 secunde mai bine fata de varianta oferita de constructorul italian.

Citeste si: Mercedes-Benz GLA primeste tratamentul Brabus

Versiunile S echipate cu motorul pe benzina V6 de 3,0 litri vin si ele cu modulul special de comanda N-Tronic. Astfel, Ghibli S si S Q4 se lauda acum cu 475 CP si 640 Nm. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 4,4 secunde (S Q4), iar viteza maxima a crescut de la 284 km/h la 294 km/h.

Citeste si: Porsche Macan Turbo in viziunea TechArt

Adaugă un comentariu