Porsche Macan Turbo in viziunea TechArt

Casa de tuning germana TechArt, specializata in dezvoltarea pachetelor pentru modelele Porsche, a pregatit un kit de caroserie si unul de performanta pentru Macan Turbo.

Nemtii au anuntat acest pachet in luna iulie, iar acum avem sansa sa vedem cu adevarat ce a iesit din mana specialistilor TechArt.

La nivel exterior, vedem un crossover ceva mai agresiv cu spoilere modificate, cu praguri laterale imbunatatite si cu un difuzor de aer nou. In plus, nemtii ofera un eleron alaturi de diverse tipuri de jante cu diametrul de 21 sau 22 de inch. Pentru ca ecuatia sa continue in aceeasi directie, TechArt a pregatit un upgrade pentru suspensii si a vopsit etrierele sistemului de franare.

Citeste si: Lamborghini Aventador Roadster modificat de Novitec Torado

La interior, clientii care vor alege sa-si transforme modelul cu ajutorul TechArt vor primi un instrumentar de bord imbunatatit si o serie de accesorii speciale, printre care un volan nou si un set de pedale sport.

porsche macan turbo by techart

Asa cum bine stiti, sub capota, Porsche Macan Turbo se lauda cu unitatea V6 de 3,6 litri capabila sa ofere 400 CP si 550 Nm. In urma modificarilor aduse de TechArt, propulsorul ofera acum 450 CP si 620 Nm, resurse suficiente pentru o acceleratie 0 – 100 km/h in 4,4 secunde.

Citeste si: Mercedes-Benz GLA primeste tratamentul Brabus

Via | TechArt